Lijnbaan-vervolg-1 vervogslider_Yaris_voorzijde Lijnbaan-vervolg-3 vervogslider_Prius_Prime_2017 Lijnbaan-vervolg-2 vervogslider_Toyota2017_modellen

Onderhoud & reparaties

Een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatie-werk aan uw auto. Tegen een eerlijke prijs.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen. Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Wij financieren uw auto.

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak! Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

VETOS nieuws 10 05 2019 foto1

Toyota bouwt serieus aan zijn positie als leverancier van lichte bedrijfswagens. Na de succesvolle Proace volgt komende najaar de Proace City, waarmee het modelgamma op slag is verdubbeld. En dat zegt meer dan je misschien denkt.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto2

Een verdubbeling? Tja, da’s logisch wanneer je van één naar twee modelreeksen gaat! Uiteraard is hier veel meer aan de hand. Het gaat immers om bestelauto’s, waarvan bekend is dat die nooit in een enkele uitvoering verschijnen. Zoals er bij de nieuwe Corolla keuze is uit een hatchback, sedan en stationwagon, mag je bij de totale Proace-reeks inmiddels spreken van inmiddels twee handenvol aan modellen onder de namen Proace en Proace City.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto3

De geheel nieuwe, compacte Toyota Proace Compact komt in twee versies: een normale en een verlengde bestelauto en een normale en verlengde personenauto - de laatste met respectievelijk vijf en zelfs zeven zitplaatsen. De bestelauto’s hebben laadvolumes van 3,3 en 3,9 m3.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto4

Met die volumes betreedt Toyota een nieuw stuk van de bestelautomarkt, waar het vroeger met onder meer de Lite-Ace en Van-uitvoeringen van stationwagons actief was. De nieuwe City en City Long zijn een naadloze aanvulling op het bestaande gamma van de Proace Compact (4,6 m3), Proace Worker (5,3 m3) en Proace Long Worker (6,1 m3). Het laadvermogen bedraagt maximaal 1.000 kg, het hoogste in het segment.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto5

Toyota monteert de 1.5 D-4D dieselmotor (Euro 6.2) in de Proace City, het blok dat bekend is van de grotere Proace. Afhankelijk van de gekozen vermogensversie (van 75 tot 130 pk) heeft de nieuweling een handgeschakelde 5- of 6-bak, terwijl er ook een 8-traps automaat beschikbaar is. En omdat niet iedereen een diesel wil, levert Toyota ook twee benzineversies - bijzonder in de bestelautomarkt en fijn dat die keuzemogelijkheid er is. Bovendien komt de Proace City net als de Proace beschikbaar met 4x4-aandrijving.

VETOS nieuws 10 05 2019 foto6

Standaard zijn onder meer het e-call systeem (noodoproep), terwijl actieve veiligheidssystemen zoals Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Keep Assist en Adaptive Cruise Control standaard dan wel optioneel leverbaar. Toyota heeft de Proace City net als de Proace ontwikkeld in nauwe samenwerking met Groupe PSA, dat de auto levert als Peugeot Partner/Rifter, Citroën Berlingo en Opel Combo. Voor het design tekende echter Toyota’s eigen, in Zuid-Frankrijk gevestigde Europese designcenter ED2 - vandaar het kenmerkende, eigen Toyota-gezicht van de nieuwe modelreeks.

 

 

FOTO rechten:
Wanneer de rechtmatige eigenaar aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

Actueel

Wij zijn aangesloten bij de

bovag-aangesloten-zijbalk

logo liggend 2

wel eens gedacht aan interieur cleaning? in combinatie met een poetsbeurt heeft u een bijna nieuwe auto...

Lees meer

autobedrijf de lijnbaan

Stetweg 66
1901 JG Castricum

Tel 0251 - 654917
info@autobedrijfdelijnbaan.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-twitter  icon-facebook  icon-googleplus  icon-linkedin

footer-voordelig-veilig

VETOS Airco Check met vinkje

footer-service-op-maat

Waarom VETOS?

  • Service hoog in het vaandel

  • Groot aanbod occasions

  • Persoonlijke service

  • Klant is koning

  • Beste prijs

VETOS nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen:

E-mail adres:

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, zie onze privacy policy aan de onderzijde van deze pagina.